onsdag 4. november 2009

Babyteppe


Fant oppskrift på et deilig babyteppe i Familien (21/2009), som jeg bare må strikke til vår lille. For, JA, vi venter barn. :) Så i dag må jeg ut og handle garn, og så gjenstår det å se hvor fort det går unna. Godt jeg har noen måneder på meg! ;)

7 kommentarer:

kristine sa...

Lykke til med garnvalg;) Og slapp av, babyteppe går fort! Tror ikke du trenger så mange måneder - hihi. Har du vært på ultralyd enda??

Elin Maria sa...

Tenker for en gangs skyld å følge oppskriften som sier Dale Babyull. :) Høres veldig mykt og deilig ut, og så skal det være "kløfritt".

Får se hvor travelt det blir fremover, men håper jeg rekker å strikke mer til babyen også før den kommer. :)

Vi har tatt ultralyd hos fastlegen min for noen uker siden, men det var ingen undersøkelse, bare en titt for morroskyld. Men det var kjempekjekt å se den lille ligge å strekke på seg likevel! Skal til ordinær UL neste fredag, og gleder oss veldig! Forhåpentligvis er Inger Annlaug på jobb den dagen og gjennomfører den. :)

Papirkurven sa...

åååå, det er så koselig, men også veldig rart, at dere skal ha barn :)

Teppet er den gode gamle "bølgen"? Det ser kjempeflott ut! og er mye enklere enn det ser ut som. Blir spennende å sjå i ferdig form!

Elin Maria sa...

Jeg synes også det er litt rart. Tenk å skulle bli foreldre! :D Spennende!

Kan godt hende det er "bølgen". :) Jeg synes det var så fint, og det er ganske enkelt, ja. Når mønsteret sitter i fingrene går det sikkert fort unna.

:):):)

kristine sa...

Dale babyull er nydelig:)

Spennende med ultralyd, hold oss oppdatert! Inger Annlaug har vel en turnus, så hvis du blir for nysgjerrig kan du jo bare spørre henne.

Nå som dere skal ha barn, burde vi iallfall fått til en Moldetur neste sommer! På tide å treffes i virkeligheten? Hehe

Elin Maria sa...

Ja, det hadde vært så koselig om dere fikk mulighet!! :D Jakob har jo også flere tremenninger her som sikkert har veldig lyst å treffe han. :)

Grete Winther Westrum Løvås sa...

Gratulerer med en liten i magen :)